27.3.12

21 kvadrat

har nu varit bosatt i uppsala i lite mer än ett halv år, såhär lever jag.
när man kommer in möts man av detta. köket och hallen i ett.
takfönstret!!!!
om man tar höger från dörren kommer man in vardagsrummet. this is where the magic happens!
bästa stringhyllan!


för att inte bli alltför mycket ernst kirchsteiger så avslutar jag min rundtur här.

4 kommentarer:

  1. Åh va fint. Kan inte du berätta lite om gymnasielinjen du går? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. ja men visst kan jag det. jag går då mode/design. just nu jobbar vi väldigt mycket med sömnad till en modevisning vi ska ha i maj. inför den har vi fått skapa moodboards och mönster inspirerat av just moodboarden. i övrigt har vi de klassiska (engelska, svenska etc.) oftast jobbar vi med moderiktiga teman inom de ämnena. :)

      Radera
  2. Okej, vad tycker du om utbildningen då? Alltså en personlig åskikt, och vad blir man efter utbildningen? Hade du tänkt
    fortsätta studera vidare med mode?

    Tack så jätte mycket för attdu svarar på mina nyfikna frågor, haha!

    SvaraRadera
    Svar
    1. i övrigt är utbildningen helt okej. för att vara uppriktig så trodde jag att vi skulle få sy betydligt mer än vad vi får göra och ibland kan lärarna ta för givet att man kan mycket mer än vad man i själva verket kan, (gällande sina sömnadskunskaper). YA samarbetar med designskolor i London, Paris och Milano, så i trean får man om man vill åka till London och se hur det går till på den skolan.
      jag har grubblat mycket fram och tillbaka huruvida jag ska studera vidare med mode eller inte. jag skulle gärna vilja studera mer övrig design. däremot vet jag att majoriteten av dem som går i min klass ska fortsätta med mode.

      Radera